All-IN A nyertes vállalkozások döntése

Pénztárgép - A920 bankkártya-leolvasó terminál – R-QR kódos fizetés - Számlázó Free

Könnyítsd meg az életed a CMO All-IN csomagjával és szerezd be pénztárgéped és okos bankkártya terminálod egy helyről, tőlünk! A CMO A920 -as terminálján futó applikációnknak köszönhetően vásárlóid egy eszközön fizethetnek bankkártyával, QR kóddal, nyomtathatsz számlát és használhatod a CMO ingyenes, NAV kompatibilis számlázóját. Üzletviteled ilyen egyszerű még nem volt! Havidíjas konstrukcióban 36 hónapos hűségidővel elérhető.

Amik a csomagban vannak:

ALL –IN/Pénztárgép

A CashBox vagy Fiscat pénztárgépek megbízható, könnyen használható eszközök bármilyen üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret, nagy tudás, megvilágítható nagyobb méretű kijelző, a könnyű, gyors papírtekercs csere és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Kezelése, egyszerű menüs rendszerű, könnyen elsajátítható! Elérhető funkciók: PC és mérleg kapcsolat, hamarosan elérhető lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli CMO felhőszolgáltatás és a bankkártya terminál kapcsolat.

 • Üzembe helyezési díj 15.000 Ft + ÁFA/ csomag
 • Fizetendő kaució: 20.000 Ft

*A havidíj a pénztárgép kötelező adatkapcsolati díját nem tartalmazza , díja 1.500 Ft+ÁFA/hónap.

További információk

ALL IN/A920

 • Forradalmi bankkártya terminál, melyen a CMO applikációjával széleskörű elektronikus fizetési és számlázási funkcióink spórolnak neked időt és pénzt.
 • Költséghatékony, mert meglévő számládhoz kapcsolható, nincs technikai számlára szükség a jóváírások fogadásához
 • Akkumulátoros eszköz, akár 8-10 óra üzemidővel
 • Elfogadott kártyatípusok: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro kártyák elfogadásán kívül, QR kódos fizetés elfogadására alkalmas, amely kedvezőbb tranzakciós díjakat eredményez a kereskedők számára. A konstrukció igénybevételéhez Raiffeisen bankszámla nyitására van szükség.
 • SZÉPKÁRTYA és Egészségkártya elfogadására is alkalmas készülék

*Havi 350.000 Ft/hó forgalom alatt, a pénzügyi szolgáltató maximum 3.300 Ft + ÁFA összeggel megterheli az Előfizető bankszámláját.

További információk

ALL IN/R-QR fizetés

A QR kódos fizetés (azaz AFR - Azonnali fizetési rendszer) egy olyan innovatív elektronikus fizetési forma, mely az azonnali átutalás technológiáján alapul.

 • Visszajelzést küld a CMO számlázóba a tranzakció sikerességéről. Nem kell külön belépni a netbank alkalmazásba
 • Kiszámítható havi költségek, nincs bankközi jutalék és kártyahasználati díj mely adott esetben akár 50% tranzakciós díjat is spórolhat neked!
 • Vásárlóid ezekkel a banki appokkal, pénztárcákkal tudnak benne fizetni: OTP, Raiffeisen, Gránit
 • Használható: A CMO Android és iOS mobil applikációban, és a webes appban is
 • A tranzakciók maximális összege 10 Millió Ft.
 • 5 mp alatt teljesülő jóváírás
 • 1 év havi 0 Ft 2-3 év havi 800 Ft+ÁFA /hó, ha nem éri el a havi 350.000 Ft forgalmat

A szolgáltatás igénybevételéhez Raiffeisen bankszámlára van szükség. Bővebb információk itt: https://www.raiffeisen.hu/vallalkozas/elektronikus-szolgaltatas/cmo24

További információk

Számlázó Free

A CMO számlázó egyszerűen kezelhető korlátlan mennyiségű számla kiállítását lehetővé tevő Partnertörzzsel és Cikktörzzsel rendelkező program. Garantáltan NAV-álló, kiállított számláidat azonnal, automatikusan továbbítjuk a NAV rendszerébe. Már a Free csomagban is eléred az alap statisztikákat, azaz le tudod kérni az egy időszakon belül kiállított számláidat, vagy szűrni tudsz a kiegyenlítetlen számláidra. A csomag egyedülálló lehetősége, hogy a számlázódat hamarosan összekapcsolhatod a pénztárgépeddel is és akár távolról is követheted majd annak napi forgalmát, vagy ha cikktörzset is kezelsz a pénztárgépen, akkor a pillanatnyi fogyást és raktárkészletet is elérheted!