Ügyfélszolgálat: H-P 9-16h

CMO - Company

Számlázó program és kereskedelmi rendszer

 
0 Ft / hó

A CMO - Company egy olyan webes számlázó program, mely a számla kiállításán kívül plusz funkciókkal segíti vállalkozásod működtetését.

Felhívjuk figyelmed, hogy webes alkalmazásunk csak asztali gépeden vagy laptopodon működik. Ha mobil eszközödről próbálnád ki, töltsd le mobilapplikációnkat és nézd meg mennyire egyszerű is lehet az online számlázás!

Támogatott monitor felbontások: 1280*720, 1366*768, 1920*1080, 2560*1080, 2560*1440Amennyiben regisztráltál már a CMO mobil számlázó programba, nincs más dolgod, mint bejelentkezni a webes alkalmazásunkba, hogy asztali környezetben folytathasd tovább a munkát.

Mi is a CMO kereskedelmi rendszer? Egy olyan komplex megoldás, amellyel megkönnyítjük a micro-, kis - és középvállalkozások mindennapjait.

  • Mert a CMO-val nem csak számlázhatsz, de ha csak számlázni szeretnél, tedd velünk INGYEN!
  • Az idő pénz és Te pörögsz ezerrel? Több céged is van? A CMO -val egy alkalmazáson belül tudod kezelni az összes vállalkozásodat. És bármely adatod vagy információd, bárhol és bármikor rendelkezésedre áll, akár a mobilodon is!
  • Kezeld velünk partnertörzsedet, mi vigyázunk adataidra!
  • A CMO tudja, hogy rengeteg energiát fektetsz vállalkozásodba. Tudtad, hogy a CMO – Company -val otthonról is kezelheted cikktörzsedet kényelmesen, akár a kedvenc karosszékedből? És az új adatokat azonnal elérik az üzletedben lévő eszközeid, legyen az CMO pénztárgép, vagy az ott használt CMO számlázó.

Tesztelj minket! Hozd most létre CMO -Company fiókodat!

A belföldi adóalanyok részére kiállított számlákra kötelező az adatszolgáltatás a NAV Online Számla rendszerébe 2020.07.01. hatállyal. Felelj meg Te is a CMO -Company online számlázó programmal és kereskedelmi rendszerrel automatikusan és kerüld el a felesleges adminisztrációt! Nincs más dolgod, csak a CMO felületén beállítod a NAV technikai felhasználót, és a kapcsolat létre is jön.

Több vállalkozásod van? Vagy több boltot is üzemeltetsz? Akkor számodra a CMO a megoldás! Egyetlen regisztrációval kezelheted üzleteidet, boltjaidat, áttekintheted számláidat, árukészletedet.

Könyvelői anyagok összeállítása sok időt vesz igénybe? De nem a CMO - Company online számlázó programmal.  A könyvelőknek történő adatátadás is egyszerűbb, mint valaha, hiszen csak ki kell exportálni a kiállított számlákat, és már küldhető is elektronikus úton. Olyan számlaexportot készítünk, ami megfelel a NAV előírásainak, és a legtöbb könyvelő szoftver egyszerűen be tudja olvasni a forgalmi adatokat.

A CMO - Company -hoz ajánljuk: