Felhő alapú kereskedelmi rendszer - Hamarosan (2022.04.01)

Ötvöztük a felhő alapú technológia minden előnyét a szolgáltatásainkba, hogy a lehető legkényelmesebben tudd vállalkozásodat menedzselni, és távolról is tudj vezetői döntéseket meghozni.

A helyben történő adattárolással szemben, ez a megoldás olyan rugalmasságot tesz lehetővé, hogy a vállalkozásod adatait bárhonnan, bármikor elérheted, és szerkesztheted.

Eszközfüggetlen, tehát mindegy, hogy telefonról, táblagépről, vagy számítógépről jelentkezel be, mindig az aktuális állapotot látod, valós időben, automatikusan.

Statisztikák a felhőben

A vállalkozásodat rendszer szinten átlátni bonyolult. De a statisztikák kimutatása rendszerint megkönnyítő a döntéshozást számodra.

Számlák a felhőben

Örökre elfelejtheted, hogy egy fontos számlát épp nem találsz. Vagy azt, hogy épp azért nem éred el a számláidat, mert nem tartózkodsz az üzletben. Sőt, az eszköz meghibásodásból származó adatvesztéssel sem kell soha többé törődnöd. A CMO segítségével a világhálón tárolhatod a számláidat, a lehető legnagyobb biztonságban.

Cikk-, partnertörzs a felhőben

Nem kell többé adatokat exportálnod, és importálnod. Mi a törzsadatokat is a felhőben tároljuk, hogy minden üzleted elérje a fent említett adatokat.