Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile
kassza  - feketeA Start pénztárgép szolgáltatáscsomag választásával a pénztárgép bérlője leszel havi 2 490 Ft+áfa áron. A csomag része, a CMO NAV számlázó, korlátlan számla kiállítási lehetőséggel. A pénztárgép mellé opcionálisan választható a Raiffeisen QR kódos fizetési megoldása, melyre 15 000 Ft azonnali jóváírást adunk CMO folyószámládra, amit felhasználhatsz a havidíjak törlesztésére automatikusan!

START csomag

Pénztárgép
CMO számlázó
kassza  - feketeA Start pénztárgép szolgáltatáscsomag választásával a pénztárgép bérlője leszel havi 2 490 Ft+áfa áron. A csomag része, a CMO NAV számlázó, korlátlan számla kiállítási lehetőséggel. A pénztárgép mellé opcionálisan választható a Raiffeisen QR kódos fizetési megoldása, melyre 15 000 Ft azonnali jóváírást adunk CMO folyószámládra, amit felhasználhatsz a havidíjak törlesztésére automatikusan! Szabd személyre csomagod!
Pénztárgép típusa
Cashbox Base
Fiscat Neon+
Pénztárgép színe
fekete
fehér

Induló költségek Kaució: 30 000 Ft, üzembe helyezési díj: 10 000 Ft + áfa, szállítási díj: 0 Ft

nettó40 000 Ftbruttó42 700 Ft

Havidíj A CashBox Base vagy Fiscat Neon pénztárgép havi bérleti díja: 2 490 Ft+áfa CMO számlázó NAV számlázó korlátlan számla kiállításhoz: 0 Ft/hó A havidíj a pénztárgép adatkapcsolati díjat nem tartalmazza!

nettó2 490 Ft/hóbruttó3 162 Ft/hó
(36 hónap hűségidő)
NAV számlázó program
12 hó pénztárgép garancia
havi bérleti konstrukció
hűségidő végén megvásárolható
Értékelések
" Országszerte használjuk autóinkban a CMO A920-as bankkártya terminálját, ahol egy eszközön megoldott a fizetés érintéssel, a számlaadás és annak nyomtatása is. Óriási könnyebbség kollégáink számára, hogy legalább egy eszközzel kevesebbet kell használniuk, hiszen a taxiban korlátozott hely áll rendelkezésre és az utasok is megkedvelték, mert rendkívül gyorsan kiállítható a számla és nem kell hosszú perceket várni a nyomtatásra sem."Metál ZoltánAz Országos Taxiszövetség elnöke
SimplePayOTP bankGoogle PayMaestroMasterCardVisaUnionPayApplePaymyRaiffeisenGránit BankRaiPay

Start pénztárgép csomag

-CashBox Base vagy Fiscat Neon+ típusú pénztárgép, amely megbízható adóügyi egységgel, gyors nyomtatási sebességgel, erős háttérfényű kijelzővel, vonalkód leolvasó csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik.

  • Mindkét pénztárgép esetében a kiállított nyugták egyszerűen visszakereshetők, újranyomtathatók.
  • Pénztárgép garancia 12 hónap.
  • A pénztárgép a hűségidő végén igény szerint megvásárolható 69 900 Ft + áfa vételáron, vagy tovább bérelhető az eredeti 2 490 Ft+áfa havidíjjal.
bankkártyás fizetésbankkártyás fizetés
pénztárgép a CMO -tólpénztárgép a CMO -tól

Pénztárgép

Elérhető funkciók: PC és mérleg kapcsolat, hamarosan elérhető lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli CMO felhőszolgáltatás és a bankkártya terminál kapcsolat. • Asztali pénztárgép kivitel • Üzembe helyezési díj 10 000 Ft + áfa/ gép • Fizetendő kaució: 30 000 Ft • Szállítási idő 5 nap A havidíj a pénztárgép kötelező adatkapcsolati díját (SIM kártya+ szolgáltatás) nem tartalmazza, díja 1 500 Ft+áfa/hónap.

QR kódos fizetés

• Visszajelzést küld a CMO számlázóba a tranzakció sikerességéről • Kiszámítható havi költségek, nincs bankközi jutalék és kártyahasználati díj mely adott esetben akár 50% tranzakciós díjat is spórolhat neked! • Vásárlóid ezekkel a banki appokkal, pénztárcákkal tudnak benne fizetni: OTP, Raiffeisen • Használható: A CMO Android és iOS mobil applikációban, és a webes appban is • A tranzakciók maximális összege 10 Millió Ft. • 5 mp alatt teljesülő jóváírás • A szolgáltatás igénybevételéhez Raiffeisen vállalkozói számla szükséges

qr kódos fizetés

Számlázó Free

• NAV kompatibilis számlázó program korlátlan számlakiállítással • cikk és partner adatbázis kezelés • statisztikák, szűrések • Android és iOS rendszerű eszközökre is

CMO számlázó programCMO számlázó program

START csomag

A Start pénztárgép szolgáltatáscsomag választásával a pénztárgép bérlője leszel havi 2 490 Ft+áfa áron. A csomag része, a CMO NAV számlázó, korlátlan számla kiállítási lehetőséggel. A pénztárgép mellé opcionálisan választható a Raiffeisen QR kódos fizetési megoldása, melyre 15 000 Ft azonnali jóváírást adunk CMO folyószámládra, amit felhasználhatsz a havidíjak törlesztésére automatikusan!

Havidíj A CashBox Base vagy Fiscat Neon pénztárgép havi bérleti díja 2 490 Ft+Áfa CMO számlázó NAV kompatibilis számlázó korlátlan számla kiállításhoz: 0 Ft/hó A havidíj a pénztárgép adatkapcsolati díjat nem tartalmazza!

nettó40 000 Ftbruttó42 700 Ft

Havidíj Az első havidíj a szerződéskötés után kerül felszámolásra! A havidíj a pénztárgép adatkapcsolati díját nem tartalmazza

(36 hónap hűségidő)
nettó2 490 Ft/hóbruttó3 162 Ft/hó