Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile

Mi az a QR kódos fizetés,
és mit kell tennem, hogy használhassam?

A QR kódos fizetés (másként ismerve: AFR - Azonnali fizetési rendszer) egy olyan innovatív érintésmentes fizetési forma, ami a banki átutalás technológiáján alapul, és a bankkártyás fizetés előnyeit hordozza magában.
Pár másodperc alatt lezajlanak a tranzakciók, a kereskedőt nem terheli kártya használati költség, és maximálisan megfelel vele a törvényi előírásoknak. 3 egyszerű lépés és kész!
CMO AFR QR kódos fizetés logo
Ezt az új fizetési formát a magyar fejlesztésű CMO mobilapplikáció támogatja, és visszajelzést küld a tranzakció sikerességéről. Pont olyan gyorsan mintha bankkártyával fizettek volna Nálad.
A QR kódos fizetés szolgáltatásunk hamarosan elérhetővé válik az általunk támogatott pénztárgépeken is. Így akár egyetlen eszközzel meg tudsz felelni a törvényi előírásoknak.
A bankkártya terminálokkal szemben a QR kódos fizetés előnye, hogy a kereskedőt nem terhelik a kártya használatából adódó költségek. Kiszámítható, egységes és kosárérték független a fizetendő tranzakciós jutalék.

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Szakértő kollégánk 2 munkanapon belül megkeres téged, és segít abban, hogyan lehet neked is QR kód alapú rendszered. (Az űrlap kitöltése semmilyen elköteleződéssel nem jár részedről, és szakértőnk segítsége neked semmibe nem kerül).

Kérd visszahívásunkat!

Elküldés után szakértő kollégánk hamarosan keresni fog a megadott telefonszámon.

A QR kód alapú fizetés egyre elterjedtebb, ezért az idő előrehaladtával egyre több szolgáltató közül válogathatunk.

Jelen pillanatban a Raiffeisen bank megoldását tudod kiválasztani, amelynek az első lépése az, hogy köss egy akár 0 Ft-os bankszámlacsomagot náluk, melyről az alábbi képre vagy gombra kattintva tájékozódhatsz részletesebben:

A folyamat elindult!

Szakértő kollegánk keresni fog, de addig is olvasd el a visszaigazoló emailben küldött tájékoztatót a további teendőkről.