SMART - Az okos megoldás

Pénztárgép + R-QR kódos fizetés + SoftPOS + Számlázó Free

A SMART olyan szolgáltatáscsomag, amely nemcsak a pénztárgépet és egy QR kódos fizetési megoldást biztosít számodra, de egy olyan forradalmian új technológiát is elérhetővé teszünk számodra, ami a telefonodból majdnem teljes értékű bankkártya-terminált varázsol. Így gyakorlatilag külön erre a célra fenntartott eszköz nélkül lehetsz bankkártya-elfogadó hely. Továbbá díjmentesen rendelkezésedre bocsátjuk a CMO számlázó-t is, amit tetszésed szerint használhatsz a mobilodon, vagy asztali gépeden is. Az előfizetés 36 hónap hűségidővel jön létre, havidíjas fizetési konstrukcióval.

SMART/Pénztárgép

A CashBox vagy Fiscat pénztárgépek megbízható, könnyen használható eszközök bármilyen üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret, nagy tudás, megvilágítható nagyobb méretű kijelző, a könnyű, gyors papírtekercs csere és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Kezelése, egyszerű menüs rendszerű, könnyen elsajátítható! Elérhető funkciók: PC és mérleg kapcsolat, hamarosan elérhető lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli CMO felhőszolgáltatás és a bankkártya terminál kapcsolat.

Üzembe helyezési díj 15.000 Ft + ÁFA/ eszköz

Fizetendő kaució: 20.000 Ft

*A havidíj a pénztárgép kötelező adatkapcsolati díját nem tartalmazza , díja 1.500 Ft+ÁFA/hónap.

További információk

SMART/R-QR fizetés

A QR kódos fizetés (azaz AFR - Azonnali fizetési rendszer) egy olyan innovatív elektronikus fizetési forma, mely az azonnali átutalás technológiáján alapul.

 • Visszajelzést küld a CMO számlázóba a tranzakció sikerességéről. Nem kell külön belépni a netbank alkalmazásba
 • Kiszámítható havi költségek, nincs bankközi jutalék és kártyahasználati díj mely adott esetben akár 50% tranzakciós díjat is spórolhat neked!
 • Vásárlóid ezekkel a banki appokkal, pénztárcákkal tudnak benne fizetni: OTP, Raiffeisen, Gránit
 • Használható: A CMO Android és iOS mobil applikációban, és a webes appban is
 • A tranzakciók maximális összege 10 Millió Ft.
 • 5 mp alatt teljesülő jóváírás
 • 1 év havi 0 Ft 2-3 év havi 800 Ft+ÁFA /hó, ha nem éri el a havi 350.000 Ft forgalmat
 • A szolgáltatás igénybevételéhez Raiffeisen bankszámlára van szükség. Bővebb információk itt:

További információk

SMART/SoftPOS

 • Csak Android 8.0, vagy ennél magasabb rendszerverziójú okostelefonokra telepíthető.
 • Az okos eszköznek rendelkeznie kell beépített NFC olvasóval.
 • Aktív internet kapcsolat szükséges a működéshez.
 • Elfogadott kártyák: Visa Standard, VISA Electron, VISA V-Pay, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro
 • Elérhető fizetési mód: Paypass 15.000 Ft kosárérték alatt

Havi 350.000 Ft/hó forgalom alatt a pénzügyi szolgáltató (Global Payments) 800 Ft + ÁFA forgalom utáni plusz díjat számol fel.

További információk

SMART/Számlázó Free

A CMO számlázó egyszerűen kezelhető korlátlan mennyiségű számla kiállítását lehetővé tevő Partnertörzzsel és Cikktörzzsel rendelkező program. Garantáltan NAV-álló, kiállított számláidat azonnal, automatikusan továbbítjuk a NAV rendszerébe. Már a Free csomagban is eléred az alap statisztikákat, azaz le tudod kérni az egy időszakon belül kiállított számláidat, vagy szűrni tudsz a kiegyenlítetlen számláidra. A csomag egyedülálló lehetősége, hogy a számlázódat hamarosan összekapcsolhatod a pénztárgépeddel is és akár távolról is követheted majd annak napi forgalmát, vagy ha cikktörzset is kezelsz a pénztárgépen, akkor a pillanatnyi fogyást és raktárkészletet is elérheted.