Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile

NTAK éttermi szoftver kis vendéglátóhelyeknek is!

  • Nincs szükséged komplett NTAK éttermi szoftver használatára, mert nem kell asztalokat, konyhát, kiszállítás, futárt, raktárkészletet és receptúrákat kezelni?
  • Nem akarsz több napot a program beállításával foglalatoskodni?
  • Nincs helyed egy komplett számítógép elhelyezésére?
  • Nem szeretnél havi 10 000 – 30 000 Ft havi bérleti díjat fizetni?

Dőlj hátra és rendeld meg most!

  • Ingyenesen használhatod a szolgáltatást a kötelezettség kezdetéig
  • 2023.07.01 -ig nem küldünk adatot az NTAK részére

Gyakorolj, legyél felkészült a kötelezettség hatályba lépéséig, hogy ott már ne érjen meglepetés!

Van egy jó hírünk!

Az általunk fejlesztett ePénztárgép applikáció megoldást nyújt minden fent említett problémádra
már akár havi 0 Ft -tól!

Ne akadj fenn az NTAK adatszolgáltatási kötelezettségen!

kep

Tudjuk, hogy fontos Neked a gyors és egyszerű nyugta létrehozása, mert egy vendéglátóhelyen rövid idő alatt sok bizonylat kerül kiállításra.

Bár az applikációt lehet önmagában is használni és külön beütni a pénztárgépbe az értékesített tételeket, ez már rövid távon is megterhelő lehet, nem beszélve arról, hogy így nagy a tévesztés lehetősége.

Illesztettük az ePénztárgép programot több típusú pénztárgéphez és blokknyomtatóhoz is. Az app-ban lezárt nyugta egyből kinyomtatásra kerül az adóügyi eszközön, a NAV előírásainak megfelelően és így eleget tesz az NTAK vendéglátás adatszolgáltatásnak. Bár így is két eszköz van, de csak az applikációban kell az eladott tételeket rögzíteni.

Válaszd a neked megfelelő NTAK vendéglátó szoftvert!

Annak érdekében, hogy neked a lehető legkényelmesebb legyen, több megoldást is kínálunk. Választhatsz az egyszerű vagy komplexebb megoldásunk között, Te döntöd el, mire van szükséged!

0 Ft -os ajánlat

Ezzel az ajánlattal eszközbefektetés nélkül, akár ingyenesen is megfelelhetsz az NTAK adatküldési és elektronikus fizetés biztosítási kötelezettségednek. Egyszerű, gyors és kompakt megoldás vendéglátósok számára!

Komplex NTAK éttermi szoftver ajánlat

Az ajánlataink között is szereplő PAX A920 Pro bankkártya terminálra (SaltPay) is telepíthető az ePénztárgép applikáció a MAXSTORE-ból.

Mit jelent ez?

Egy eszköz használatával meg tudsz felelni az elektronikus fizetési, NTAK adatszolgáltatási, számlaadási és ha a lent említett támogatott eszköz is rendelkezésedre áll, akkor a nyugtaadási kötelezettségnek is. Nem kell sok eszközt, nem kell nagy számítógépet telepíteni a vállalkozásod pénzátvételi helyére.

Ne maradj le kedvező ajánlatunkról!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni róla, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Az ePénztárgép applikáció értékesítését 2023.01.16-án kezdjük meg ügyfélszolgálatunk és viszonteladói hálózatunkon keresztül.