Regisztrálás a számlázó applikációba


Általános információ

A CMO szálázó eszközfüggetlenül használható asztali számítógépen böngészőből, vagy okos eszközre telepített applikációból. Elég egy platformon regisztrálnunk, és használhatjuk az összes általunk támogatott eszközön.

Regisztrálás menete

A folyamat két részre bontható. Első lépés, hogy létrehozunk egy felhasználót, majd a második lépésként regisztráljuk a céget a felhasználó alá.

  1. Töltsük le az applikációt, vagy nyissuk meg böngészőben a webappot Android: LETÖLTÖM iOS: LETÖLTÖM Huawei: LETÖLTÖM webapp: MEGNYITOM
  2. Regisztráld magad, mint felhasználó alapadatok megadásával A fiókodat aktiválni kell az első bejelentkezésnél. A szükséges megerősítő kódot e-mailben és SMS -ben is kiküldjük az általad megadott elérhetőségekre.
  3. Pár lépésben adjuk hozzá a vállalkozásunkat a felhasználói fiókunkhoz. Az adószám alapján kitöltjük a vállalkozás adata, amennyiben szerepel külső adatbázisban. A cég elérhetőségeinek megadása fontos, hogy helyes adatokat tartalmazzon, mert ezeken az elérhetőségeken kommunikálunk a CMO rendszerébe regisztrált cégeddel.
  4. A NAV technikai felhasználó beállítása az utolsó lépés, hogy elkezdhess számlázni A mobilapplikációban lehetőség van az adatok kitöltésére a NAV által generált QR kód beolvasásával, míg ezt az asztali alkalmazásban manuálisan kell kitölteni. Ezt a beállítást a „Cégadatok szerkesztése” menüpontban érhető el.

Ezzel a négy egyszerű lépéssel egy teljes értékű ingyenes számlázó programot használhatunk. Amennyiben több funkcióra van szükséged a bal oldali menüben a „Kiegészítők” alatt vásárolhatsz a vállalkozásodnak legmegfelelőbb csomagot.

Főbb számlázó funkciók:

  • Korlátlan számla kiállítás
  • Számlatömbök kezelése
  • Számla küldése e-mail -ben
  • Partnerek kezelése
  • Cikkek kezelése
  • QR kódos fizettetési lehetőség