Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile

Ismerje meg a leggyakrabban használt pénztárgép szoftvereket!

Leggyakrabban használt ePénztárgép kiegészítők

2023. 05. 02.

Olvasási idő: 1:36 perc

Az online pénztárgéppel könnyen teljesíthető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé fennálló adatszolgáltatási kötelezettség.

Igény szerint lehet választani a különböző pénztárgép szoftverek közül. A cmo kínálatában az ePénztárgép applikáció egy ingyenesen telepíthető szoftver, mellyel a meglévő online pénztárgépeket lehet felokosítani. Kiegészítők beszerzésével a program képes lesz cikkelemes értékesítésre vagy NTAK adatküldésre is. A program a Google Play áruházból tölthető le,(bankkártyaterminál esetén a MAXSTORE-ból telepíthető) és az applikáció által támogatott adóügyi nyomtatóval teljes értékű pénztárgép kapható, mely megfelelhet a nyugtaadási kötelezettségeknek. Az alkalmazás Android 9 vagy annál újabb verziójú készülékre telepíthető. Az ePénztárgép alkalmazás bluetooth-on keresztül összekapcsolható online pénztárgépekkel is, extra funkciókkal bővítve azt.

A rendelhető kiegészítő szolgáltatások a következők:

Kompatibilis pénztárgépek:

  • CashBox Base - Engedélyszám: A240
  • CashBox Base GPS - Engedélyszám: A265
  • Fiscat Neon+ - Engedélyszám: A241
  • Fiscat iPalm - Engedélyszám: A245

Támogatott adóügyi nyomtatók:

  • CashBox PosPrint - Engedélyszám: A255
  • CashBox PosPrint Mini - Engedélyszám: A255
  • FISCAT SUPER FP MAX80 - Engedélyszám: A234
  • FISCAT SUPER FP BEE- Engedélyszám: A234

SMART kereskedelmi funkció

A ePénztárgép kiegészítő szolgáltatása, mellyel lehetőség van a cikkelemes értékesítésre is, ami azért hasznos, mert így nyomon követhető a termékek készlete. Emellett statisztikákat is készít, melyek felhasználhatóak a vállalkozások naprakészen tartásában. Gyakorta használt pénztárgép program, mely nagyban segíthet a vállalkozás mindennapjainak megkönnyítésében.

NTAK Base adatszolgáltatás

A vendéglátóhelyek számára is kötelező NTAK adatszolgáltatás számára létrehozott pénztárgép szoftver, vendéglátós kategória nézettel. Minden vendéglátóhely számára kiváló választás a törvényi kötelezettség megfelelő teljesítésére. Akár meglévő eszközön is használható, egyszerű, hűségidő nélküli konstrukció, mely NTAK kompatibilis.

SoftPOS bankkártya terminál, applikációba integrált POS terminál

A saját telefonodat használhatod bankkártya terminálként ennek a szoftvernek a segítségével. Praktikus megoldás lehet mozgó boltoknak és egyéb vállalkozásoknak, ahol fontos szempont a mobilitás. Meglévő számlához kapcsolható, Visa, Visa Electron, Mastercard vagy Maestro kártyákkal használható.

QR kódos fizetési lehetőség, azonnali átutaláson alapuló elektronikus fizetési megoldás

A modern QR kódos fizetés által a vásárlók készpénz és bankkártya nélkül is fizethetnek. Ez a pénztárgép szoftver a QR kódos fizetés által biztosítja az elektronikus fizetési lehetőséget. A fentiek mellett különböző NTAK konstrukciók közül lehet még kiválasztani a vállalkozás számára a legmegfelelőbbet. Az NTAK adatszolgáltatási kötelezettségre a következő csomagok jelenthetnek megoldást vendéglátósok számára:

NTAK adatszolgáltatáshoz kapcsolódó konstrukciók

NTAK Base, az éttermi szoftver önmagában is igényelhető és a többi ajánlatban is ez szerepel más extra engedményekkel és kiegészítésekkel.

NTAK POS Free

Ingyenes NTAK adatküldés és bankkártya terminál vendéglátóhelyek számára. Az A920 Pro bankkártya terminálra telepített ePénztárgép applikáció és az NTAK Base szoftver megfelel az NTAK adatküldési kötelezettségnek.

NTAK POS ECR és NTAK POS BEE

Mindkét ajánlat teljeskörű NTAK kompatibilis megoldás vendéglátóhelyek számára. Komplett rendszer pénztárgéppel vagy adóügyi nyomtatóval. A kényelmes és gyors értékesítés nagy segítség lehet minden vállalkozás számára a mindennapokban.

NTAK ECR és NTAK BEE

Kedvezményes pénztárgép vagy adóügyi nyomtató vásárlás éves NTAK előfizetéssel. Régi pénztárgép lecserélésére, illetve új vendéglátó vállalkozás indításánál is jó döntés lehet.