Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile

CMO viszonteladói találkozó

CMO viszonteladó találkozó: pénztárgép és fizetési megoldások

2021. 07. 03.

Olvasási idő: 0:55 perc

CMO partnertalálkozó – fiskális és elektronikus fizetési megoldások

Idén második alkalommal rendeztük meg a pénztárgép és elektronikus viszonteladói találkozónkat. Ezen a zártkörű rendezvényen szoktunk egy évben egyszer összegyűlni, hogy megvitassuk a szakmát annak irányaival és kihívásaival. A mostani összejövetel Egy kecskeméti rendezvényközpontban történt, ahol egy kivételesen rendezett környezetbe sikerült meginvitálnunk a szakmabelieket. A rendezvény a becsekkolással kezdődött, ahol megkértünk minden résztvevőt, hogy készítse elő bankkártyáját egy meglepetéshez.

Kis késéssel 10:00 után, de megérkezett a közel 100 vendégünk és az előadóink. Majd el is kezdtük a rendezvényt melyet Várkonyi Gábor a CMO vezérigazgatója kezdett meg egy összefoglaló videóval a CMO legfrisseb technológiai újításaival melyek remélhetőleg közkedveltek lesznek és hamarosan rengeteg magyar vállalkozás életét segítik majd. Ipacs Viktor a Raiffeisen képviseletében folytatta az előadást, és ismertette a közös elektronikus fizetési integrációs folyamatainkat, majd Egri Szilvia a GPE SoftPOS product managere tágította a látószöget a CMO felhasználhatóságáról.

Ezután jött egy szünet, ahol végre bemutathattuk a meglepetésünket. Egy jelképes összegért minden vendégünk megvásárolhatott egy üveg jó bort melyet bankkártya terminálon, illetve a CMO mobil appon bankkártyával és QR kóddal is ki lehetett fizetni, hogy megmutassuk hol tart jelenleg az elektronikus fizetési rendszerünk.

Egy két hideg ital után folytattuk az előadást Török Zoltán és Bálint Zoltán meghívott szakmai előadóink társaságában, ahol inkább már az üzletstratégia volt a fő téma. A találkozó után pedig személyes lehetett kérdezni és beszélgetni az előadókkal ebéd közben. Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött és a közös munkát és reméljük egyre több vállalkozáshoz tudjuk eljuttatni segítségükkel az innovatív elektronikus fizetési lehetőségeinket!