Ügyfélszolgálat:
H-P 9-16h
szechenyi_logo_mobile

Mi az a softPOS?

Androidos telefonból bankkártya terminál

2021. 09. 24.

Olvasási idő: 1:13 perc

SoftPOS - a jövő elektronikus fizetési technológiája

  1. január 1-től kötelező az elektronikus fizetés biztosítása a pénztárgéppel rendelkező vállalkozásoknak, választhatunk egy hagyományos bankkártya terminált is, de ha szeretjük az innovatív és kényelmes megoldásokat, akkor válasszuk a SoftPOS -t.

Mi az a SoftPOS?

Egy olyan technológia, melynek segítségével meglévő okostelefonodból vagy tabletedből “csinálhatsz” egy biztonságos, érintéses bankkártyás fizetésre alkalmas terminált, gyakorlatilag egy app segítségével.

Miért olyan kézenfekvő megoldás a SoftPOS?

Mert nincs szükség külön terminálra, mindössze egy NFC-képes, legalább 8.0 Androidos operációs rendszerű okostelefonra vagy tabletre, amelyhez Ügyfeled, Vendéged hozzáérintheti kártyáját. Így rögtön megspórolod a pos terminál árát és csak saját mobiltelefonodra van szükséged. Az ehhez szükséges alkalmazás egyszerűen a saját Google Play Áruházadból vagy az Apple Store-ból letölthető. A személyes softpos terminál generálásához szerződéskötés szükséges a CMO -nál. Ezt követően küldjük ki a személyes aktiváló kódodat és már használhatod is a telefonod pos terminálként. Az applikáció visszajelzést küld minden tranzakció sikerességéről, emellett bankfüggetlen, illetve a VISA és MASTERCARD típusú kártyákat is elfogad könnyebbé téve ezzel vállalkozásod mindennapjait.

Hogyan használható?

3 egyszerű lépésben, akár egy bankkártya terminálon: 1. Az applikációba belépve meg kell adni a vásárlás összegét. 2. Az Ügyfél hozzáérinti a kártyáját a telefonhoz. 3. A fizetés sikerességéről pedig üzenetet küld a rendszer.

Mennyire biztonságos a softPOS?

Teljesen, ugyanannyira mint egy bankkártya terminál hiszen az okostelefon semmilyen bizalmas információt nem tárol a kártyatulajdonos adataiból, emellett megfelel az összes ipari szabványnak és azoknak a kötelező előírásoknak, amelyek a maximális biztonsághoz szükségesek.

Mire figyeljek használat közben?

A tranzakcióhoz érintéses fizetésre alkalmas bankkártyára van szükség, amit a telefon hátuljához a fizetés elfogadásáig kell odatartani, ez mindössze pár másodpercet jelent, akárcsak egy hagyományos bankkártya terminál esetében.

Neked ajánljuk a softPOS -t, ha…!

A bankkártyás fizetés által kínált ügyfélélményt magasabb szintre szeretnéd emelni! Vállalkozásos szolgáltatásai révén sokat utazol, és ezért fontos a komplex, innovatív, gyors, biztonságos és plusz eszközt nem igénylő elektronikus fizetési megoldás! Például, ha: Szabadúszó, Szépségiparban dolgozó, Futár vagy szállító céget üzemeltető, Büfékocsit üzemeltető, esetleg piacon kereskedő, Ügynök, tanácsadó, üzletkötő, Nem helyhez kötött szolgáltatást nyújtó szakember vagy! A CMO softPOS technológiájával vendégeid/ügyfeleid a mobiltelefonodon is tudnak bankkártyával fizetni, miközben NAV online számlázó programunkkal a mobilodon rögtön intézheted a számlázást is! Töltsd le most a CMO applikációt!