Ügyfélszolgálat: H-P 9-16h

Online pénztárgépek CMO felhővel

4.990 Ft / hó*

Megérkezett a pénztárgépek harmadik generációja!


Mit nevezünk mi ennek?

 • Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a CMO felhőjében tárolhatod a termékeid cikkadatait és bármikor egyszerűen, néhány perc alatt el tudsz végezni egy átárazást, akár a kedvenc kávézód teraszáról? 
 • Tudtad, hogy a CMO-val nincs szükséged számítógépre, elég a mobilod hogy láthasd a CMO – Company felületein az aktuális készletedet cégeid, vagy boltjaid szerinti bontásban?
 • Sőt, lehetővé tesszük számodra, hogy a CMO online pénztárgépek forgalmi adatait is ellenőrizhesd távolról, így akár megjutalmazhatod a legügyesebb eladód! 
 • Mi még az előnye a CMO pénztárgépeknek? Nincs több elkeveredett napizárás,mert elektronikus formában át tudod adni a könyvelőd számára az adatokat. Segíts a könyvelődnek és spórolj időt velünk!
 • A pénztárgép összes adatát át tudod tekinteni, hogy a legjobb üzleti döntést hozhasd meg, vagy szerkesztheted is webes alkalmazásunkban, vagy mobilapplikációnkban.

A szolgáltatások használatához elengedhetetlen, hogy a pénztárgép aktív WIFI, vagy LAN kapcsolaton keresztül kapcsolódjon az internethez!

CashBox Base WIFI online pénztárgép

Kaució: 30.000 Ft
 • NAV engedélyszám: A240
 • Forgalmazó: LA Pénztárgép Kft.
 • Papírméret: 57,5mm * 50mm 
 • Nyomtatási sebesség: 22 sor / másodperc

Fiscat Neon + WIFI online pénztárgép

Kaució: 30.000 Ft
 • NAV engedélyszám: A241
 • Forgalmazó: Euro-Duplex Kft.
 • Papírméret: 57,5mm * 50mm 
 • Nyomtatási sebesség: 22 sor / másodperc

Örök garanciás  online pénztárgép felhő szolgáltatással


Jól tudjuk mekkora terhet jelent egy új vállalkozás indításánál egy több százezres pénztárgép beszerzése. Mi 30.000 Ft kaució befizetése mellett biztosítjuk számodra, hogy eleget tegyél nyugtaadási kötelezettségednek. Olyan NAV engedéllyel rendelkező pénztárgépet biztosítunk számodra, ami CMO felhőszolgáltatásait képes kihasználni.


Mit nyújtunk neked a bérleti díjért cserébe:

Arra törekszünk, hogy hosszas utánajárás helyett egy helyen, a hozzád legközelebb eső CMO Partnereknél lehessen beszerezni mindazokat az eszközöket, vagy szolgáltatásokat a pénztárgép mellé, amelyek egy vállalkozás számára kötelezőek, vagy növelni tudják a vállakozásod hatékonyságát.

Automatikus NAV adatszinkron a CMO online számlázó programmal.

2020.07.01-től kötelező a belföldi adóalany számára kiállított számláról adatot szolgáltatni a NAV Online Számla rendszerébe. A magánszemélyeknek kiállított számlát 2021.01.01 -től ugyancsak kötelező lesz  beküldeni a NAV rendszerébe. A CMO előfizetésedhez ez természetesen ingyenesen jár úgy, hogy mindig naprakészen megfelelhetsz a hatályos jogszabályoknak.

Érintésmentes fizetés a CMO által támogatott bankkártya-leolvasóval.


Az online pénztárgép használatára kötelezett vállalkozások számára 2021.01.01-től előírás lesz az érintésmentes fizetés folyamatos biztosítása. A CMO Partnereinknél sorbanállás nélkül, zökkenőmentesen tudsz hozzájutni mind asztali ,mind pedig mobil terminálhoz, igényed, vagy üzleted sajátosságai szerint.


*A havidíj a hatósági díjas kommunikációs díjat, és a megszemélyesítés költségét  nem tartalmazza! A havidíj az ÁFA-t nem tartalmazza!

  1.  

Az online pénztárgépekhez ajánljuk: